obiectiv NIKON AF NIKKOR 28-80 1:3.3-5.6G

Se vinde un obiectiv Nikon AF Nikkor 28-80 1:3.3-5.6G (58mm la filtru). In stare buna, probat si pe 35mm si pe digital. Pozele din link sunt facute cu acest obiectiv montat pe un D300.

Bonus primiti capac spate ptr obiectiv sub forma unui body NIKON F55. Din punct de vedere estetic aparatul se prezinta foarte bine. Porneste, ii merg setarile dar are probleme la focalizarea automata (dupa o cautare pe Google am observat ca a fost o problema recunoscuta de Nikon si rezolvata gratuit, dar asta se intampla in 2005). Vine impreuna cu ocular Nikon DK-16.

Pret 150 lei + transport.

VANDUT

11933507463_2fd7d07c19_k

Mai multe poze aici.

5 thoughts on “obiectiv NIKON AF NIKKOR 28-80 1:3.3-5.6G

  1. Primit în stare excelentă – e chiar de lăudat cineva care a avut atâta răbdare să împacheteze obiectivul și aparatul într-o cutie, învelită în câțiva metri (nu cred că exagerez) de folie, pe care s-o introducă în altă cutie, temeinic lipită cu scotch. Am tras câteva cadre cu 28-80-ul, pe D90 și pare să focalizeze excelent (inclusiv la testare cu o grilă pt. calibrarea obiectivelor). Apărățelul arată bine, deocamdată nu m-am decis ce voi face cu el, însă oricum de obiectiv eram interesat, pentru al meu Nikon F60 (în care am mai investit multicel, cumpărându-i încărcător și baterii reîncărcabile). Pe scurt, recomand vânzătorul :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s