aparat foto PENTAX K1000

Se vinde un aparat foto foarte apreciat, un SLR PENTAX K1000. Dpdv estetic are o modificare facuta de catre mine: inlocuit materialul negru din fabrica, care nu se prezenta prea bine, cu piele rosie.

Functional este fara probleme: armeaza, declanseaza, merge exponometrul. Are urme normale de uzura externa. Vizorul are urme de mizerie in interior, dar nimic care sa afecteze functionarea/vizarea.

Se ofera bonus un obiectiv SMC PENTAX-M 28/3.5. Obiectivul este curat dar are urme de uzura pe exterior si cateva probleme: are o zgarietura mica pe lentila frontala, dar dupa cum stiti urmele de pe lentilele frontale nu au efect asupra imaginii finale. Nu are cauciucul de la inelul de focus si in spate are o flansa care se misca si care in anumite pozitii poate bloca functionarea corecta (cursa de focus spre capat si inchiderea diafragmei. Dar asta doar in anumite pozitii).  Inelul de focus si de reglare a diafragmei merg fara probleme. Lamele diafragmei fara probleme, curate. Ofer ca si bonus 2 inele macro: 13mm si 31mm. Aparatul vine cu strap original.

VANDUT.

14166600592_b605d71afd_o

Mai multe imagini aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s