B&L Ray Ban Wayfarer II

Se vinde o pereche de ochelari Bausch & Lomb Ray Ban Wayfarer II. Fabricati in SUA, acest model de ochelari a marcat revenirea in forta a celor de la Ray Ban pe piata. Ochelari Wayfarer au fost purtati de catre celebritati in filmele de la Holywood. James Belushi si Dan Aykroyd in Blues Brothers, Tom Cruise, Michael Jackson, Billy Joel, Madonna sau Elvis Costello au purtat o astfel de pereche de ochelari.

Cei pe care ii am eu au fost purtati in ultimul timp de catre mine. Nu am jucat in filme la Holywood. Nici la Bolywood. Dar fac poze pe film. Se pune?

Descriere: arata ca naiba. Glumesc. Sau nu. Principala problema a lor este o spartura in partea stanga sus a lentilei din stanga. Se vede in poze. Pe mine nu m-a deranjat. Au zgarieturi pe lentile, tot pe lentila din stanga fiind mai multe. Inscriptie B&L RayBan USA pe interiorul bratului drept, inscriptie WAYFARER II pe interiorul bratului stang, lentilele inscriptionate B&L, siglele RayBan pe exteriorul bratelor, langa balamale.

Sa stiti ca daca ii scoteam la inceputulul lui Iunie la vanzare ceream mai mult, asta e pret de aproape-ca-a-venit-toamna, dar nu-i bai, ca am vazut o gramada cu ochelari de soare in interiorul magazinelor, mall-urilor, pub-urilor, club-urilor. I-as da ieftin dar m-au costat si pe mine cam mult. I-am inlocuit cu unii maro, daca va intrebati de ce ii vand (din aceeasi generatie).

VANDUTI

IMGP5776e

Mai multe imagini AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s