aparat foto mirrorless SONY NEX 3N

Se vinde un aparat foto de tip mirrorless, SONY NEX 3N. A aparut pe piata la inceputul lui 2013, eu il am din vara aceluiasi an. Este aparatul foto personal. Un aparat foto ce ofera imagini foarte bune, usor de folosit de incepatori dar care o sa ii multumeasca din punct de vedere al calitatii imaginii si pe cei avansati. Are senzor APS-C. Un aparat foto pe care poate fi folosit aproape orice obiectiv foto manual (cu flansa adaptoare) obtinand imagini uimitoare fara costuri mari.

Stare de functionare foarte buna. Cateva urme de folosire pe body, zgarieturi usoare. Conform http://tools.science.si/index.php are 15289 de cadre trase (verificat la zi). Vine cu obiectiv de kit Sony E-Mount SEL 16-50mm f/3.5-5.6 OSS PZ (cu stabilizare a imaginii), obiectiv retractibil, foarte compact. Obiectivul este tot negru. Este din aluminiu vopsit, montura metalica. Vine cu card de 8Gb, cablu de date (cu ajutorul caruia se si incarca).

BONUS: toc din inlocuitor de piele, negru, ce sta prins pe aparat (un look retro, fiind asemanator cu cel de pe vechile SLR-uri). Il vand ptr upgrade.

VANDUT

DSC02950[1]

Mai multe imagini AICI.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s